Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Hyvinkään Matkahuolto asiamiehen hoitoon 1.6.2018 alkaen

Hyvinkään Matkahuolto siirtyy asiamiehen hoitoon perjantaina 1. kesäkuuta 2018. Pakettipalveluista vastaavana Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa AT-Kone Oy. Asiamies palvelee osoitteessa Kerkkolankatu 1, 05800 Hyvinkää ja vastaa numerossa 020 775 1271 ja sähköpostiosoitteessa asiamies.hyvinkaa@matkahuolto.fi. Asiamiehen palveluajat ovat maanantaista torstaihin klo 8–16.30 ja perjantaisin klo 8–16. Alueen nouto- ja jakelukuljetuksista huolehtii Helsingin Matkahuolto ja ne voi tilata numerosta 020 710 5088 tai sähköpostilla osoitteesta kuljetus.helsinki@matkahuolto.fi

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi kymmenen K-Marketissa ja R-kioskissa toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Matkakortit voi jatkossa ostaa R-kioskista, joka sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 13–17, 05800 Hyvinkää ja palvelee maanantaista perjantaihin klo 7.30–21, lauantaisin 8–21 ja sunnuntaisin klo 9–21. Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en