Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Kuopion Matkahuolto siirtyy väistötiloihin 4.6.2018

Kuopion Matkahuolto siirtyy uuteen, väliaikaiseen tilaan maanantaina 4. kesäkuuta. Väistötila sijaitsee osoitteessa Puutarhakatu 3, entisen huoltoaseman alueella linja-autoaseman läheisyydessä. Siirto johtuu linja-autoaseman alueella käynnistyvistä Kuopion Portin rakennustöistä.

Matkustajaliikennettä palvelee edelleen nykyinen laiturialue, mutta laiturijärjestelyihin tulee muutoksia touko-kesäkuun vaihteessa.

Matkahuollon väistötilojen sisäänkäynnin edessä on lyhytaikaisia pysäköintipaikkoja.

Kuopion Matkahuolto palvelee maanantaista perjantaihin klo 7.30–18. Pakettipalveluiden puhelinnumero 020 710 5400 säilyy ennallaan ja vastaa palveluaikoina.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7–21 ja la klo 9–17. 

Kertaliput voi ostaa helposti myös Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta. Matkakorttien lisälataukset voi hoitaa kaikilla R-kioskeilla ja busseissa. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en