Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Mahdollisia käyttökatkoksia järjestelmissä 25.–26.3.2018 klo 22–6

Matkahuollon verkkoyhteyksien palveluntarjoaja tekee sunnuntain 25.3. ja maanantain 26.3.2018 välisenä yönä klo 22–6 yhteyksiin liittyviä huoltotöitä. Palveluntarjoaja on ilmoittanut, että huoltotyöt eivät aiheuta palvelukatkoksia.
Jos katkoksia ilmoituksesta huolimatta ilmenee, voivat ne vaikuttaa seuraaviin palveluihin: nettilipunmyynti, lähetysten seuranta, kuljetuksen osto, pakettilaskuri, toimipistehaku. Katkoksia saattaa esiintyä myös verkkokauppojen integroiduissa tai rajapinnalla kytketyissä palveluissa (osoitekortin luonti). Lisäksi katkoksia voi aiheutua pakettien luovuttamisessa ja vastaanottamisessa. Tämän vuoksi suosittelemme asioimaan kiireellisissä asioissa, esimerkiksi lipun ostossa, mieluiten ennen huoltotöiden alkua.

Huoltotyöt on ajoitettu hiljaisimpaan aikaan, jotta häiriöt jäisivät toteutuessaankin mahdollisimman pieniksi. Seuraamme huoltotöiden etenemistä ja olemme valmistautuneet korjaaviin toimenpiteisiin, jos huoltotyön aikana esiintyy ongelmia. Olemme pahoillamme mahdollisista katkoksista ja niiden toteutuessa mahdollisesti aiheutuvasta vaivasta.

fi| sv| en