Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Lähi-paketti tarjoushintaan 5 € 31.3. mennessä

Lähetä Lähi-paketti tarjoushintaan 5 € 31.3. mennessä

Tutustu Matkahuollon Lähi-pakettiin ja kokeile lähettämistä nyt edulliseen 5 euron hintaan (normaali hinta 7,70 – 9,90 € /lähetys). Tarjoushinta on voimassa 18.-31.3.2015 kaikissa Matkahuollon palvelupisteissä.

Tutustu Lähi-pakettiin ja ehtoihin

Matkahuollon Lähi-paketin voit lähettää ja noutaa lähes 1 100 palvelupisteestä kautta maan. Lähetys ja vastaanotto onnistuvat Matkahuollon toimipaikkojen ja Matkahuolto-asiamiestoimipaikkojen lisäksi Siwoista, Valintataloista sekä Matkahuollon muista pakettipisteistä kautta maan.

Etsi lähin palvelupiste

Seuraa pakettisi kulkua verkossa

matkahuolto_nosto_290x170-b.jpg
fi| sv| en