Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Joulun matkaliput myydään nyt – Varaudu joululiikenteen ruuhkiin ennakkoon

Matkahuollon joulun matkaliput ovat nyt myynnissä. Liikenteessä on paljon matkustajia ja ruuhkiin kannattaa varautua hyvissä ajoin ostamalla liput etukäteen.

Joulun bussiliput ovat parhaillaan myynnissä Matkahuollon verkkokaupassa, Bussiliput-mobiilisovelluksessa ja toimipaikoissa. Joulun ja vuoden vaihteen pyhien matkoja suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon, että lippukauppa käy vilkkaana läpi joulukuun ja suosituimpina matkustuspäivinä on paljon matkustajia liikkeellä. 

Matkahuollon tekemän selvityksen mukaan reilu kolmasosa suomalaisista (36,5 %) ostaa liput joulun kaukoliikenteeseen 1–2 kuukautta etukäteen, mutta joka neljäs (24,0 %) jättää lippujen oston joulua edeltävälle viikolle. Erityisesti Etelä-Suomen suurten kaupunkien väliset vuorot ovat suosittuja joulunpyhinä ja joka kolmas vastaaja (30,0 %) suuntaakin Etelä-Suomeen joulunviettoon. Erityisesti suosituimmille vuoroille lippuja ostavien, sekä isoissa seurueissa matkustavien kannattaa hankkia matkaliput hyvissä ajoin. Paikkaliput varaamalla voi varmistaa mieluisat istumapaikat isommallekin ryhmälle.

Aikataulutiedot verkosta ja palvelunumerosta

Jouluna, vuodenvaihteessa ja loppiaisena bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti poikkeuksia ja osa vuoroista jää ajamatta pyhien vuoksi. Kaikki aikataulutiedot mukaan lukien poikkeukset löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta.

Aikataulutiedot voi verkkosivujen lisäksi tarkistaa puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm. Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Voit lukea lisää palveluista Matkahuollon Facebook-sivulta, Twitterissä ja Matkahuollon Kahvila-blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

Tiedotteessa olevat luvut perustuvat Matkahuollon teettämään kyselytutkimukseen, johon vastasi 1007 18–80-vuotiasta suomalaista marraskuussa.

fi| sv| en