Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Savonlinnan Matkahuolto asiamiehen hoitoon 1.12.

Savonlinnan Matkahuolto siirtyy asiamiehen hoitoon perjantaina 1. joulukuuta 2017. Matkahuolto-asiamiehenä aloittaa Kahvila Aromi. Palveluvalikoimaan sisältyvät kaikki Matkahuollon Matka- ja Pakettipalvelut. Alueen nouto- ja jakelupalveluista huolehtii Mikkelin Matkahuolto.

Kahvila Aromi sijaitsee Savonlinnan linja-autoasemalla tutussa osoitteessa Tulliportinkatu 1, 57100 Savonlinna, ja vastaa numerossa 0440 520 525. Palveluajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7:30 – 17:00.  

Pakettiasioissa alueen asukkaita palvelee lisäksi yhteensä kahdeksan muun muassa K-Marketeissa ja R-kioskeissa toimivaa Matkahuollon Pakettipistettä, joista voi noutaa esimerkiksi verkkokaupan paketteja ja lähettää Lähi-paketteja.

Matkakorttien lisälataukset voi Kahvila Aromin lisäksi hoitaa R-kioskeilla ja busseissa. Kertaliput voi ostaa helposti Matkahuollon verkkosivuilta ja Bussiliput-mobiilisovelluksen kautta.

Matkahuolto kuljettaa niin kuluttajien kuin yritysten paketit, esimerkiksi satojen verkkokauppojen lähetykset, edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Pakettipalvelujen ilmainen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 on avoinna ma-pe klo 7 – 21. 

Matkahuollon bussilipuilla ja matkakorteilla voi matkustaa lähes kaikkien yksityisten bussiyritysten vuoroilla kautta maan. Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku palvelee osoitteessa matkahuolto.fi. Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

fi| sv| en