Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Muutoksia Matkahuollon myymien bussilippujen hinnoittelussa ja alennusehdoissa 1.9.2017

Bussilippujen hinnoittelussa ja alennusehdoissa tapahtuu muutoksia perjantaina 1. syyskuuta. Jatkossa Matkahuolto myy kaikki kertaliput kunkin bussiyrityksen vuoroilleen asettamilla kertalipun hinnoilla. Tämä menettely on asiakkaille jo tuttu Matkahuollon verkkosivuilta, jossa muun muassa bussiyritysten Nettitarjousliput ovat olleet tarjolla bussiyritysten itse hinnoittelemana. Sama toimintatapa laajenee nyt siis kaikkiin Matkahuollon myymiin kertalippuihin. Kertalipun kelpoisuus on jatkossa vuoro- ja/ tai bussiyrityskohtainen.

Alennukset muuttuvat bussiyrityksittäin

Syyskuun alusta alkaen myös bussilipuista myönnetyt alennukset ovat bussiyrityskohtaisia. Bussiyritysten päättämät alennusehdot voivat poiketa sekä tähän asti käytössä olleista Matkahuollon alennusehdoista että toisistaan esimerkiksi alennusprosentin osalta. Kaikki bussiyritysten alennushintaiset liput ovat kuitenkin tuttuun tapaan ostettavissa Matkahuollosta muutoksen jälkeenkin.

Alennukseen oikeuttavat kortit säilyvät ennallaan ja ne voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta. Esimerkiksi opiskelija-alennuksen, silloin kun bussiyritys sen myöntää, saa edelleen Matkahuollon omalla opiskelijakortilla ja opiskelijajärjestöjen korteilla, joissa on Matkahuollon logo. Lisäksi kadetit saavat alennuksen puolustusvoimien henkilökortilla.

Liput, hinta- ja aikataulutiedot Matkahuollosta

Kertaliput ja paikkaliput voi ostaa helpoimmin Matkahuollon verkkosivuilta www.matkahuolto.fi tai uudesta Bussiliput-mobiilisovelluksesta, joissa on valittavana valtakunnan kattavin valikoima vuoroja ja lippuja kautta maan. Verkkokaupassa ja sovelluksessa on tarjolla myös noin 1,6 miljoonaa halpaa Nettitarjouslippua joka kuukausi. Lisäksi lippuja voi ostaa Matkahuollon toimipaikoista, lippuja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä ja matkatoimistoista.

Aina ajantasaiset aikataulu- ja hintatiedot sekä tiedot alennuksista saa jatkossakin Matkahuollosta. Tiedot voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta, toimipaikoista ja puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Matkahuollon matkakorteille ladattavat liput, kuten esimerkiksi vuosiliput, Prepaid22-vuosiliput opiskelijoille ja CityCity-liput säilyvät ennallaan.

fi| sv| en