Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuollon uusi mobiilisovellus reissaajan avuksi

Matkahuolto tuo kännyköihin ja muihin mobiililaitteisiin uuden Bussiliput-sovelluksensa. Sovellus tarjoaa monta uutta lippujen ostamista ja matkantekoa helpottavaa ominaisuutta, joita asiakkaat ovat toivoneet. Bussilipun ostaminen onnistuu nyt muutamalla klikkauksella. Matkahuolto kehittää jatkossa uutta sovellusta myös matkaketjuihin ja MaaS-palveluihin sopivaksi.

Matkahuollon bussiliput voi nyt hankkia uuden mobiilisovelluksen kautta. Yhdessä ja samassa sovelluksessa on tarjolla Suomen laajin valikoima yhteyksiä ja lippuja lähes sadan bussiyrityksen liikennöimille vuoroille. Sovelluksesta löytyy muun muassa 1,6 miljoonaa tarjoushintaista lippua joka kuukausi. Kattavan tarjonnan ansiosta asiakas löytää helpommin, nopeimmin ja varmimmin hänelle sopivan aikataulun ja lipun.  

”Nettilipunmyyntimme kasvoi vuonna 2016 68 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Kasvu on jatkunut voimakkaana myös nyt alkuvuodesta. Suuresta suosiosta johtuen halusimme tuoda asiakkaille myös mobiilisovelluksen, joka sisältää monia asiakkaidemme elämää helpottavia ominaisuuksia. Esimerkiksi bussilippujen hintojen vertailu ja itselle sopivimman lipun valitseminen uudella sovelluksella on nyt todella helppoa,” sanoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo.

Bussiliput - sovellus on vastaus asiakkaiden toivomuksiin. Kirjautumisen ansiosta sovelluksessa voidaan tarjota kullekin käyttäjälle yksilöidympiä palveluja. Bussi- ja paikkalippujen ostamisen lisäksi sovelluksen käyttäjä voi tallentaa ostamansa matkat suoraan omaan kalenteriinsa ja selata sekä jo tehtyjä että tulevia bussimatkojaan sovelluksessa. Lippujen maksaminen on aiempaa nopeampaa, koska sovellukseen voi tallentaa helposti yhden tai useammankin maksukortin tiedot. Lisäksi tekemiään matkoja voi arvostella sovelluksen kautta. 

”Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä mobiilisovellusta. Sovellusta tullaan kehittämään asiakaspalautteen pohjalta myös jatkossa. Esimerkiksi erilaisten kausi- ja sarjalippujen tuomista sovellukseen selvitetään parhaillaan,” Ylitalo jatkaa.  

Sovellus toimii Android- ja iOS- laitteissa ja sen voi ladata Applen App Store- ja Googlen Play-kaupoista.

fi| sv| en