Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Juhannuksen bussiaikataulut ja liput Matkahuollosta

Juhannus tuo runsaasti muutoksia bussiaikatauluihin. Erityisesti juhannusaaton iltana 23.6. sekä juhannuspäivänä 24.6. vuoroja liikennöidään rajoitetusti osan vuoroista jäädessä kokonaan ajamatta. Bussiliput ja bussien aikataulutiedot juhannuksen poikkeukset mukaan lukien saa Matkahuollon verkkosivuilta. 

Hanki bussiliput etukäteen Matkahuollosta

Juhannus on vuoden vilkkain matkustusajankohta. Eniten matkustajia on liikkeellä torstaina 22.6. ja juhannusaaton aamupäivänä perjantaina 23.6. Juhannuksena matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput jo etukäteen.

Matkahuollossa on maan kattavin vuorotarjonta ja eniten lippuja vuoroille. Liput on helppo ostaa Matkahuollon verkkosivuilta tai paikan päältä Matkahuollon toimipaikoista. Samalla voi varmistaa itselle ja matkaseurueelle haluamansa istumapaikat ostamalla paikkalipun.

Tarkista aikataulutiedot

Kaikki juhannuksen aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät verkosta osoitteesta www.matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka matkustuspäivämäärä, jotta mahdollinen
poikkeusliikenne tulee huomioitua.

Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.
Lisäksi pikavuorojen aikatauluja voi katsoa YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Toimipaikkojen aukioloajat

Matkahuollon toimipaikkojen aukioloajoissa on poikkeuksia juhannuksena. Kaikkien toimipaikkojen yhteystiedot ja aukioloajat poikkeuksineen löytyvät Matkahuollon verkkosivujen toimipistehausta.

Tutustu Matkahuollon palveluihin myös Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

fi| sv| en