Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Lähi-paketin lähetys verkosta vain 4,90 € 22.-28.5.2017

Hyödynnä Matkahuollon pakettiviikot ja muista kevään sankareita paketilla tai kevennä vaate- ja varastokaappia netin myyntipalstoilla. Pakettiviikkojen ajan 22.-28.5.2017 Lähi-paketin lähetys maksaa vain 4,90 €. Tarjous koskee sekä 2 kilon että 10 kilon Lähi-paketteja, kun ostat kuljetuksen etukäteen verkosta Matkahuollon sivuilta.

Kuljetuksen osto verkosta on helppoa

Kuljetuksen ostaminen verkosta on helppoa ja säästää aikaasi lähetyspisteessä. Klikkaa Matkahuollon sivuille, valitse haluamasi kokoinen lähetysvaihtoehto: 2 tai 10 kg, ja syötä lähettäjän ja vastaanottajan tiedot. Maksun jälkeen saat aktivointikoodin, jonka avulla voit jättää pakettisi kuljetettavaksi mihin tahansa Matkahuollon pakettipisteeseen. PINS-jäsenenä keräät kaikista verkosta ostetuista kuljetuksista myös pinssejä. 

Lähetä ja nouda paketit lähes 1 200 pakettipisteestä

Matkahuollon pakettipisteet sijaitsevat siellä missä sinäkin. Katso toimipistehausta, mikä niistä sijaitsee lähimpänä sinua.

fi| sv| en