Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Helatorstai tuo muutoksia bussien aikatauluihin

Helatorstai 25. toukokuuta vaikuttaa bussien aikatauluihin. Tarkat aikataulutiedot ja matkaliput saa Matkahuollosta.

Torstaina 25. toukokuuta vietettävä helatorstai vaikuttaa bussiliikenteen aikatauluihin. Helatorstaina bussimatkaa suunnittelevien kannattaa tarkistaa päivä- ja vuorokohtaiset aikataulutiedot etukäteen Matkahuollosta.

Kaikki aikataulutiedot ja pyhäpäivän poikkeukset löytyvät Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida matkustuspäivälle mahdollisesti osuvan poikkeusliikenteen. Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Bussi- ja paikkaliput etukäteen verkosta

Bussi- ja paikkaliput voi ostaa ennakkoon Matkahuollon verkkosivuilta sekä Matkahuollon toimipaikoista. Mieluisan istumapaikan voi myös varmistaa ostamalla samalla paikkalipun.

Helatorstai vaikuttaa myös Matkahuollon toimipisteiden aukioloaikoihin. Lähimmän toimipisteen aukioloajan voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivujen toimipistehausta.

Tutustu Matkahuollon palveluihin lisää Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

fi| sv| en