Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuollon verkkosivuilla ja paketin luovutuksissa palvelukatko la 20.5. klo 20

Matkahuollon verkkosivuilla on palvelukatko lauantaina 20.5. Palvelukatko alkaa lauantai-iltana klo 20 ja sen arvioitu kesto on enimmillään sunnuntaihin 21.5. klo 10 aamulla.  

Katkon aikana poissa käytöstä ovat Matkahuollon verkkosivujen aikatauluhaku ja nettilipunmyynti sekä kuljetuksen osto verkosta ja lähetysten seuranta. 

Lisäksi katkon aikana ei ole mahdollista noutaa tai lähettää paketteja useimmista illan tunteina ja läpi yön palvelevista pakettipisteistä.

Olemme pahoillamme palvelukatkon mahdollisesti aiheuttamasta vaivasta. 

fi| sv| en