Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuollon verkkosivuilla ja paketin luovutuksissa palvelukatko la 20.5. klo 20

Matkahuollon verkkosivuilla on palvelukatko lauantaina 20.5. Palvelukatko alkaa lauantai-iltana klo 20 ja sen arvioitu kesto on enimmillään sunnuntaihin 21.5. klo 10 aamulla.  

Katkon aikana poissa käytöstä ovat Matkahuollon verkkosivujen aikatauluhaku ja nettilipunmyynti sekä kuljetuksen osto verkosta ja lähetysten seuranta. 

Lisäksi katkon aikana ei ole mahdollista noutaa tai lähettää paketteja useimmista illan tunteina ja läpi yön palvelevista pakettipisteistä.

Olemme pahoillamme palvelukatkon mahdollisesti aiheuttamasta vaivasta. 

Aikataulut ja hinnat 0200 4000 Pakettipalvelujen palvelunumero 0800 132 582 Pakettipalvelut yrityksille 020 710 5024
fi| sv| en