Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuollon liikevaihto ja tulos kasvussa

Oy Matkahuolto Ab:n varsinainen yhtiökokous järjestettiin 27. huhtikuuta 2017 Helsingissä. Yhtiökokous vahvisti Matkahuollon tilinpäätöksen tilikaudelta 2016. Matkahuollon liikevaihto tilikaudella oli 79,4 miljoonaa euroa kasvaen edelleen edellisestä vuodesta.  Myös Matkahuollon tilikauden voitto kasvoi ja oli 0,6 miljoonaa euroa. 

Samalla yhtiökokous hyväksyi Matkahuollon hallituksen esityksen mukaisesti yhtiöjärjestyksen muutoksen, jonka mukaan Matkahuollon hallitukseen valitaan vähintään viisi ja enintään kahdeksan jäsentä. Yhtiökokous valitsi seuraavaksi toimikaudeksi kuusi hallituksen jäsentä: Janne Jakolan, Johanna Lehtosen, Harry Linnarinteen, Risto Pekolan, Terhi Penttilän ja Raija-Leena Söderholmin.  
 
Liiketoimintajohtaja Janne Jakola on uusi hallituksen jäsen. Jannella on vahva ICT-alan osaaminen ja kokemusta laajojen strategisten muutoshankkeiden läpiviennistä ja liiketoiminnan kehittämisestä digitalisaatiota hyödyntäen. Hänellä on työkokemusta muun muassa Elisasta, Postista ja Suomen Lähikaupasta. Pohjolan Matkan toimitusjohtaja Johanna Lehtonen jatkaa hallituksen jäsenenä. Tekniikan tohtori Harry Linnarinne on uusi hallituksen jäsen. Harrylla on laaja kansainvälinen kokemus useilta eri toimialoilta strategian ja liiketoimintojen kehittämisestä ja hän on toiminut jo pitkään aktiivisesti hallitustyössä useissa eri yrityksissä. Hänellä on monipuolinen työkokemus muun muassa Nokian ja Outotecin palveluksessa. Pekolan Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Risto Pekola jatkaa hallituksen jäsenenä. Terhi Penttilä, Länsilinjat Oy:n toimitusjohtaja, aloittaa nyt hallituksen jäsenenä. Hän on aiemmin ollut mukana hallitustyössä varajäsenen roolissa. Toiminnanjohtaja Raija-Leena Söderholm on uusi hallituksen jäsen. Raija-Leenalla on vahva strateginen osaaminen asiakkuuksien, konseptien ja brändien ohjaamisesta sekä verkkoliiketoiminnoista. Hän toimii aktiivisesti hallitustyössä niin yrityksissä kuin hallitustyötä edistävissä yhdistyksissäkin. Hän on ollut johtotehtävissä muun muassa Askon, Ikean, Hobby Hallin ja Stockmannin palveluksessa.  
 

fi| sv| en