Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Tietojärjestelmävika on korjattu ja pakettien käsittely sujuu normaalisti

Tietojärjestelmässä ollut vika on korjattu ja pakettien käsittely ja saapumisilmoitusten lähettäminen sujuu normaalisti. Vika koski osaa lähetyksistä, osa pystyttiin käsittelemään myös vian aikana. 

Kaikki viivästyneet paketit käsitellään nyt ja saapumisilmoitukset lähetetään vastaanottajille. Pyydämme vastaanottajia odottamaan saapumisilmoitusta ja noutamaan lähetyksensä vasta saatuaan saapumisilmoituksen. 

Olemme hyvin pahoillamme viivästysten mahdollisesti aiheuttamasta vaivasta.

fi| sv| en