Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuolto ja Kesko laajentavat yhteistyötään

Matkahuolto ja Kesko laajentavat yhteistyötään - Yli 90 prosenttia Matkahuollon kuljettamista verkkokauppatilauksista noudetaan kaupoista ja muista myöhään auki olevista noutopisteistä

Matkahuolto on allekirjoittanut uuden yhteistyösopimuksen Keskon kanssa. Sopimuksen ansiosta pakettipalvelut ovat kuluttajien asiointireiteillä helposti saavutettavissa tulevaisuudessakin. Aiemmin Siwoissa ja Valintataloissa toimineet Matkahuollon pakettipisteet palvelevat jatkossakin tutussa lähikaupassa, K-Marketeiksi muuttuvissa tai jo muuttuneissa myymälöissä.   

”Matkahuollolle on erittäin tärkeää syventää yhteistyötä Keskon ja K-kauppiaiden kanssa. Olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme verkko- ja vertaiskaupan lähetysten toimituksista ja keskeinen vahvuutemme on maan kattavin ja monipuolisin palveluverkosto. Keskon verkoston kattavuus luo hyvät mahdollisuudet yhteistyön laajentamiselle. Meillä on suuret odotukset Keskon kanssa toteutettaville uusille integraatioratkaisuille”, kertoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Erkki Vehman.

"Palveluiden merkitys on ollut jo pitkään kasvussa ja kasvu jatkuu. Jo viime vuonna erilaiset K-kauppojen palvelut toivat sujuvuutta miljoonien asiakkaiden arkeen. Pakettipalveluissa K-ryhmä haluaa olla päivittäistavarakauppojen ykkönen ja tarjota asiakkaillemme parhaat palvelut parhaiden kumppanien kanssa. Matkahuolto-yhteistyö ja nyt solmittu sopimus ovat tällä tiellä olennainen askel eteenpäin", Keskon palvelujohtaja Petri Toivonen sanoo

Matkahuollon palveluverkosto kasvaa asiakastarpeen mukaan

Matkahuolto ja Kesko kehittävät myös jatkossa yhteistyötä avaamalla lisää pakettipisteitä Keskon eri ketjuihin. Kevään aikana Matkahuollon palvelut laajenevat 27 uuteen myymälään: K-Marketeihin, K-Supermarketeihin, yhteen K-Citymarketiin ja Neste K -asemille. Myymälöillä on laajat aukioloajat, joten pakettien noutaminen luontevien asiointireissujen varrella helpottuu. Kehitystyö tehdään puhtaasti asiakastarpeen ohjaamana, jotta palvelut ovat kaikkien kuluttajien tavoitettavissa.

”Asiakkaita palveleva verkostomme on nyt laajempi kuin koskaan aikaisemmin tai kenelläkään muulla alan toimijalla, sillä pakettipalveluita saa yhteensä yli 1 500 pisteestä kautta maan. Tämän verkoston ansiosta olemme läsnä ja lähellä kuluttajan arkea riippumatta siitä, missä päin maata asiakkaamme asuu. Pakettipisteistä kuluttaja voi sekä noutaa että lähettää omat pakettinsa nopeasti ja joustavasti. Tämä on tärkeää, koska niin verkkokauppatilausten kuin kuluttajien vertaiskaupan kasvun myötä palvelun kysyntä lisääntyy koko ajan”, jatkaa Erkki Vehman.

Matkahuolto kuljetti viime vuonna jo yli 12 miljoonaa pakettia kasvattaen markkinaosuuttaan. Suurin osa kuluttajien noudettaviksi tulevista paketeista on verkkokaupoista tilattuja lähetyksiä ja näistä yli 90 prosenttia noudetaan kaupoista ja muista laajoin aukioloajoin palvelevista noutopisteistä.

Tavoitteena asiakkaan arjen helpottaminen ja asiakastyytyväisyys

Matkahuolto tarjoaa kuljetuspalveluja käyttävälle asiakkaalleen laadukkaan kuljetuksen ja sujuvan asiointitapahtuman, jotta asiakkaan aika säästyy esimerkiksi muiden asioiden hoitoon.  ”Pakettipalveluiden asiakaskokemusta seurataan säännöllisillä mittauksilla. Asiakkaiden antama arvosana asiakaspalvelulle on tällä hetkellä erittäin hyvällä tasolla ja suositteluindeksi korkea (62). Palvelun laatu on äärimmäisen tärkeää paitsi paketteja vastaanottaville asiakkaille, myös palvelua käyttäville verkkokaupoille, jotta he voivat palvella asiakastaan mahdollisimman hyvin”, Vehman kuvailee. 

Yhteistyötä verkkokaupassa: Budget Sport otti käyttöön Matkahuollon kuljetukset

Matkahuolto ja Kesko tekevät yhteistyötä nyt myös verkkokaupassa. Viimeisimpänä kasvava ja kansainvälinen urheilukaupan halpakonsepti Budget Sport otti Matkahuollon toimitustavaksi verkkokauppaansa. Suomessa Budget Sport -konseptista vastaa Keskon tytäryhtiö Intersport Finland Oy. Budget Sportin verkkokauppa www.budgetsport.fi on toiminut keväästä 2009.

”Asiakkaat ovat ottaneet verkkokaupan toimitustavan heti omakseen. Jo nyt merkittävä osa toimituksista asiakkaille menee Matkahuollon kuljetuksina noudettavaksi”, kertoo Budget Sportin verkkokauppapäällikkö Heikki Seppänen. 

 

 

 

 

fi| sv| en