Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Muutoksia pääsiäisliikenteessä – Tarkista aikataulutiedot kootusti yhdestä osoitteesta

Pääsiäisenä 13.–17. huhtikuuta bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia. Pyhien aikana osa vuoroista jää kokonaan ajamatta, joten pääsiäisen matkoja suunniteltaessa kannattaa tarkistaa aikataulut Matkahuollon verkkosivuilta etukäteen.

Hanki bussi- ja paikkaliput etukäteen Matkahuollosta

Pääsiäinen on yksi vuoden kiireisimmistä matkustusajankohdista. Pääsiäisenä matkustavien kannattaakin hankkia bussiliput jo etukäteen Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta www.matkahuolto.fi tai paikan päältä Matkahuollon toimipaikoista. Lisäksi mieluisan istumapaikan pääsiäisliikenteessä voi varmistaa ostamalla paikkalipun ennakkoon.

Tarkista aikataulutiedot Matkahuollosta

Kaikki pääsiäisen aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät verkosta osoitteesta www.matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka matkustuspäivämäärä, jotta mahdollinen poikkeusliikenne tulee huomioitua.

Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Pääsiäinen vaikuttaa myös Matkahuollon toimipisteiden aukioloaikoihin. Lähimmän toimipisteen aukioloajan voi tarkistaa Matkahuollon toimipistehausta.

Lisäksi pikavuorojen aikatauluja voi katsoa YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Matkahuollon palveluihin voi tutustua myös Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

fi| sv| en