Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuolto e-Commerce 2015 -messuilla

Matkahuolto mukana e-commerce Helsinki 2015 -messuilla

Matkahuolto on mukana 25.-26.2. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä e-commerce Helsinki 2015 -tapahtumassa. Tapahtuma esittelee verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja verkkoliiketoiminnassa.

Tervetuloa vierailemaan Matkahuollon osastolle 5k25. Osastolla on mahdollisuus tutustua Matkahuollon verkkokaupoille tarjoamiin monipuolisiin ja kustannutehokkaisiin logistiikan palveluihin, jotka tuovat lisäarvoa myös verkkokaupan asiakkaille.

Tapahtuma on avoinna keskiviikkona klo 9-17 ja torstaina klo 9-16. Sisäänpääsy on ilmainen.

Rekisteröidy ennakkoon ja tulosta tulosta pääsylippuna toimiva rintakorttisi

fi| sv| en