Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

eCommerce Helsinki 2017 kokoaa verkkokaupan ammattilaiset 8.-9.3.

Kaksipäiväinen verkkokaupan ammattitapahtuma eCommerce Helsinki 2017 kokoaa yhteen digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin ammattilaiset ja palveluntarjoajat. Maaliskuun 8.-9. järjestettävässä tapahtumassa on tarjolla runsaasti tietoa verkkokaupan liiketoimintaa ja asiakaspalvelua tukevista palveluista ja uusimmista trendeistä.

Matkahuolto osastolla 5f18

Tule tapaamaan meitä osastolle 5f18. Osastolla sinua odottavat asiantuntijamme, jotka päivittävät viimeisimmät kuulumiset ja ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Kerromme miten logistiikkapalvelut tehostavat yrityksesi liiketoimintaa, parantavat kustannustehokkuutta ja toimivat asiakaspalvelun työkaluna. Muista osallistua myös arvontaan.

Ohjelmassa uusia palveluita ja case-esimerkki menestystarinasta, jota siivitti logistiikan integrointi

Vierailun lomassa kannattaa käydä kuuntelemassa puheenvuoromme tapahtumalavoilla. Keskiviikon puheenvuorossa kerromme vertaiskaupan menestystarinasta ja torstaina logistiikan palvelumalleista, jotka tuovat uusia mahdollisuuksia verkkokauppaan.

Ke 8.3. klo 9:10, Marketing –lava
Zadaa kasvoi muodin vertaiskaupan johtajaksi innovatiivisella teknologialla, kekseliäällä markkinoinnilla ja logistiikan integroinnilla

To 9.3. klo 10:40, e-Commerce –lava
Uusilla logistiikan turvaratkaisuilla ja palvelumalleilla kasvua verkkokaupan liiketoimintaa

Rekisteröidy ja tulosta ilmainen pääsylippu ennakkoon

Ilmoittaudu vieraaksemme messuille ja tulosta ilmainen pääsylippusi oheisesta linkistä.

Rekisteröidy tästä

 

 

 

 

fi| sv| en