Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Ruotsin paketin hinnat laskivat

Nyt voit lähettää yrityksesi paketit Ruotsiin entistä edullisemmin. Matkahuollon ja Bussgodsin yhdessä toteuttaman Ruotsin paketin hinta laski 20 prosenttia vuoden alussa. Muutoksen mahdollisti palvelun kehitys ja tehostunut toiminta, muun muassa sähköisiin lähetystietoihin siirtyminen.

Palvelun kautta lähetykset kulkevat koko Ruotsin alueelle. Vastaanottajaa palvelee noin 480 noutopistettä kautta maan.

Yhdessä lähetyksessä voi olla enimmillään viisi kollia. Yksi kolli voi painaa jopa 55 kg, yhden sivun pituus voi olla enintään 1,5 m ja kollin enimmäistilavuus on 0,5 m³.

Lähetystä voi seurata koko matkan ajan verkossa lähetystunnuksen ansiosta. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vastaanottajalle tekstiviestillä ja luovutuksen yhteydessä varmistetaan vastaanottajan henkilöllisyys.

Tutustu Ruotsin paketin ohjeisiin ja ehtoihin ja katso hinnat.

Yrityksesi kuljetusasioissa palvelee Matkahuollon yritysmyynti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

fi| sv| en