Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Matkahuolto ja R-kioski monipuolistavat yhteistyötään – Ärräpaketit siirtyvät Matkahuollon kuljetettaviksi

Matkahuollon yhteistyö R-kioskien kanssa laajenee, kun Ärräpaketit siirtyvät Matkahuollon kuljetettaviksi 31. tammikuuta 2017 alkaen. R-kioskin Ärräpaketti on ollut Matkahuollon Pakettipalvelujen ja perinteisten postilähetysten rinnalla yksi Suomen suosituimmasta paketin lähetysvaihtoehdosta.

”Ärräpaketti on saavuttanut suuren suosion pienpakettien markkinoilla. Paketin voi lähettää ja vastaanottaa jokaisella R-kioskilla, pois lukien lentokentän kioskit. Ärräpakettia kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteisiin perustuen. Nyt uutta on muun muassa se, että vastaanottajan osoitetta lähinnä oleva R-kioski löytyy automaattisesti. Tänä vuonna tuodaan markkinoille myös Ärräpussi ja asiakkaalle nettirekisteröinti mahdollisuus r-kioski.fi-sivuilla, joiden kautta asiakas voi myös kätevästi seurata lähetyksensä nopeaa kulkua”, kertoo R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen.

”Kattavan kuljetusverkostomme kautta voimme taata Ärräpaketille nopean kuljetuksen. R-kioskit sijaitsevat kuluttajien asiointireittien varrella ja pakettipalveluiden kysyntä kasvaa koko ajan muun muassa vertaiskaupan lisääntyvän suosion ansiosta. Koemme tärkeäksi, että kuluttajilla on erilaisia palveluvaihtoehtoja ja sen vuoksi olemme erittäin iloisia, että pääsemme mukaan tuottamaan tätä suosittua palvelua”, Matkahuollon toimitusjohtaja Jarmo Oksaharju kertoo.

Erinomaista yhteistyötä yli 10 vuotta

Matkahuollon ja R-kioskin yhteistyö alkoi jo vuonna 2006, jolloin Matkahuollon matkalippujen myynti ja matkakorttien lataus käynnistyi kaikilla Suomen R-kioskeilla. Myöhemmin yhteistyö laajeni pakettipalveluihin ja vuodesta 2015 alkaen runsas sata R-kioskia on toiminut Matkahuollon kuljettamien pakettien, esimerkiksi useiden verkkokauppojen lähetysten, nouto- ja lähetyspisteinä. Matkahuollon aloittaessa passien ja henkilökorttien kuljettamisen vuoden 2017 alussa, noutopalvelu säilyi jo aiemminkin noutopisteinä toimineissa R-kioskeissa.

Matkahuolto ja R-kioski kehittävät yhteistyötä myös jatkossa. Tulevaisuudessa avataan esimerkiksi uusia pakettipisteitä R-kioskeihin, jotta voidaan varmistaa, että suomalaiset saavat palvelua mahdollisimman lähellä asiointireittejään.

fi| sv| en