Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Kaikkien aikojen vilkkain pakettijoulu

Joulu on vuoden kiireisin pakettien lähetysajankohta. Tänä vuonna marras- ja joulukuussa Matkahuollossa on rikottu kaikki aiemmat ennätykset verkkokaupan pakettien lähetysmäärissä.

Kuluttajat ovat tilanneet vilkkaasti verkkokaupoista, minkä ansiosta verkkokaupan pakettien määrä on kasvanut viime jouluun verrattuna yli 20 %. Myös kuluttajien toisilleen lähettämien pakettien määrässä on merkittävää kasvua. Pelkästään Matkahuollon verkkosivuilta ostettuja pakettikuljetuksia on ollut moninkertainen määrä viime vuoteen verrattuna. Tätä kasvua siivittivät osaltaan marras- ja joulukuussa käynnissä olleet Pakettiviikot, jolloin kuljetus oli mahdollista ostaa erityisen edulliseen hintaan.

"Verkkokaupan pakettimäärät ovat koko vuoden olleet selvässä kasvussa. Viime viikkoina olemme saavuttaneet uudet ennätysvolyymit ja vuoden huippupäivät olivat tämän viikon alussa", kertoo Matkahuollon toimitusjohtaja Jarmo Oksaharju.

Matkahuollon pakettipalveluiden verkostoon kuuluu lähes 1200 henkilökohtaista palvelua tarjoavaa palvelupistettä eri puolilla Suomea.

Pikapaketti ehtii tänään lähetettynä vielä jouluksi

Jos joululahjan lähettäminen on jäänyt aivan viime hetkeen, kannattaa vielä tänään kiirehtiä Matkahuoltoon. Palveluvalikoimassa oleva Pikapaketti kuljetetaan vastaanottajalle aina ensimmäisellä mahdollisella vuorolla. Lähtö- ja määräpaikasta riippuen Pikapaketti ehtii perille jopa samana päivänä. Lähetys aikataulutetaan aina, joten lähettäjä saa jo lähetyshetkellä tietää tarkan ajan, jolloin paketti on vastaanottajan noudettavissa määränpäässä.

fi| sv| en