Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Joulun ja vuodenvaihteen pyhien vaikutus bussiaikatauluihin ja pakettikuljetuksiin

Joulu on yksi vuoden vilkkaimmista matkustus- ja paketinlähetysajankohdista. Bussiliput kannattaa ostaa etukäteen ja lahjat lähettää hyvissä ajoin. Kaikki joulun poikkeusaikataulut löytyvät Matkahuollon aikatauluhausta.

Bussi- ja paikkaliput etukäteen Matkahuollosta

Matkustajia on liikkeellä eniten joulua edeltävinä päivinä, jotka voivat olla ruuhkaisia myös Matkahuolloissa. Joulun ja vuodenvaihteen pyhinä matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput etukäteen Matkahuollon verkkosivuilta osoitteesta www.matkahuolto.fi tai paikan päältä Matkahuollon toimipaikoista. Mieluisan istumapaikan voi varmistaa hankkimalla paikkalipun.

Bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia jouluna, vuodenvaihteessa ja loppiaisena. Osa vuoroista jää pyhinä kokonaan ajamatta, varsinkin jouluaattona ja ensimmäisenä joulupäivänä.

Kaikki aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät aikatauluhausta Matkahuollon verkkosivuilta. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida mahdollisen matkustuspäivälle osuvan poikkeusliikenteen.

Aikataulut voi tarkistaa myös Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Lähetä lahjat viimeistään 21.12.

Matkahuollon Pakettipalveluiden kautta lahjojen lähetys onnistuu helposti ja nopeasti kaikkialle Suomeen. Paketit ehtivät perille jouluksi, kun ne ovat lähetyspisteessä viimeistään 21.12. Verkosta osoitteesta www.matkahuolto.fi etukäteen ostettu kuljetus nopeuttaa asiointia lähetyspisteessä. Kuljetuksen ostaminen käy helposti missä ja milloin vain niin kotikoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Viime hetkille jäänyt joululahjamuistaminen kannattaa lähettää Pikapakettina, joka on tarkoitettu erityisen kiireisille lähetyksille. Pikapaketti ehtii määrä- ja lähtöpaikasta riippuen perille jopa samana päivänä eli vielä 23.12. lähetettynäkin.

Matkahuollon toimipaikkojen joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat löytyvät niin ikään Matkahuollon verkkosivuilta toimipistehaun kautta.

Aikataulut ja hinnat 0200 4000 Pakettipalvelujen palvelunumero 0800 132 582 Pakettipalvelut yrityksille 020 710 5024
fi| sv| en