Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Priser Ta emot paket Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Tjänster för näthandelsföretag Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

Webbrabattbiljetter

En webbrabattbiljett är en extra förmånlig bussbiljett som man kan köpa på Matkahuoltos webbplats.

Giltighet Webbrabattbiljetten gäller på den dag och den tur som anges på biljetten.
Pris De billigaste webbrabattbiljetterna kostar 2 €.
Var kan man köpa biljetten?

I Matkahuoltos webbutik.

Biljetten gäller

Webbrabattbiljetten gäller på den dag och den tur som anges på biljetten.

Platsbiljett Man kan lägga till en platsbokning till webbrabattbiljetten på alla snabbturer och på flera reguljära turer. Platsbokningen kostar 2,50 €/plats. Platsbokningar är inte möjliga om du ska resa med ett husdjur.
Rabattgrupper

Den som reser med en webbrabattbiljett har inte rätt till andra rabatter.

Gruppbiljett

En webbrabattbiljett kan inte kombineras med grupprabatt.

Återinlösning

Du kan avbeställa din Webbrabattiljett 24 h före avgång genom att fylla i en avbeställningsblankett. Om resdagen infaller under ett veckoslut eller på en helgdag eller på vardagen efter veckoslut/helgdag, ska begäran om avbeställning lämnas föregående vardag. En serviceavgift på 6 euro tas ut för avbeställningen. Den serviceavgift som tagits ut i samband med biljettköpet återbetalas inte.

Begränsningar Bortsett från några undantag kan man inte resa med en webbrabattbiljett vare sig till hamnarna i Helsingfors och Åbo eller till flygplatsen.
Reserätt När du köper en webbiljett, ska du ange ditt namn eller en valfri identifikationskod. När du då stiger på bussen, kontrollerar föraren ditt reserätt mot namnet eller koden du angav vid köpet. Om flera personer reser med samma biljett, räcker det med ett namn eller en kod för hela gruppen.
fi| sv| en