Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Paketräknare Priser Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

ÅRSBILJETT

  • Årsbiljetten är en seriebiljett som inkluderar 22 eller 44 enkelresor.
  • OBS! Fr.o.m. 1.7.2017 måste kortet första gången laddas på Matkahuolto, varefter det kan laddas på nytt på bussen och på R-kiosken.
Antal resor 44 eller 22 enkelresor.
Pris Priser
Var kan man köpa biljetten?

Årsbiljetter kan köpas på Matkahuoltos serviceställen eller hos ombud som säljer resekort.

Var kan biljetten laddas på nytt?

Årsbiljetter kan laddas på nytt också i R-kioskerna och på bussarna.

Biljetten gäller Ett år räknat från inköpsdagen.
Övrigt Årsbiljetten laddas på Matkahuoltos Resekort. Resekortet kan samtidigt innehålla högst 87 resor.
Rabattgrupper

Rabatten i fråga om årsbiljetter är 15–50 %.
 
Årsbiljetten med 44 resor för vuxna ger en rabatt på minst 25 % och barnbiljetten (4–11-åringar) en rabatt på 50 %. Rabatten beviljas på Matkahuoltos kilometertaxa för vuxna. Årsbiljetten med 22 resor för vuxna ger en rabatt på 15 % och barnbiljetten (4–11-åringar) en rabatt på 50 %. Rabatten beviljas på Matkahuoltos kilometertaxa för vuxna.

Återinlösning

Årsbiljetten ska återinlösas inom en månad (1 mån.) från det att biljettens giltighetstid har löpt ut. Vid återinlösning av årsbiljetter räknas ordinariepriset för en resa som varje resas värde. Summan av alla använda resor avdras från det totala priset för biljetten. Den eventuella skillnaden betalas tillbaka till kunden. Vid återinlösning av årsbiljetter tar vi ut en gällande expeditionsavgift.

Begränsningar  Årsbiljetten inkluderar inte rätt till omstigning.
Reserätt Årsbiljetten kan användas för att betala flera personers resor på en gång.
Tidtabeller och priser 0200 4000 Pakettjänstens betjäningsnummer 0800 132 582 Pakettjänstens betjäningsnummer för företag 020 710 5024
fi| sv| en