Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Paketräknare Priser Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

Bussförskott

Bussförskott är en tjänst som motsvarar postförskott. Ett paket som skickats med Bussförskott överlåts till mottagaren först efter att han eller hon har betalat det förskottsbelopp som avsändaren har antecknat på adresskortet.

Bussförskottet betalas in på avsändarens bankkonto då mottagaren har hämtat försändelsen. Betalningstiden är fyra bankdagar efter att försändelsen har överlåtits till mottagaren.

Bussförskottstjänsten kan kopplas till Busspaket och Distributionspaket, men inte till Närpaket och Expresspaket. Räkna ut priset med hjälp av paketräknaren eller se prislistan.

matkahuolto-bussiennakko.png
fi| sv| en