Tidtabeller och biljetter Busstidtabeller Bussbiljetter Rabattvillkor Tjänster Anvisningar och villkor Vanliga frågor Resetjänster Priser Pakettjänster Skicka paket Tilläggstjänst Förpacka paketet korrekt Försändelseuppföljning Priser Ta emot paket Transportvillkor Frågorna om pakettjänsterna Betjäningsställen Söktjänst för serviceställen Betjäningställenätverk Företag Transport- och frakttjänster Tjänster för näthandelsföretag Företagsforsäljning

Tidtabeller och biljettköp

Försändelseuppföljning

INRIKESTJÄNSTER

Matkahuolto betjänar både små och stora företag genom att transportera alla slags paket överallt i Finland förmånligt, snabbt och pålitligt. Vi har ett brett urval av tjänster med alternativ för alla behov, oavsett hur stor försändelse det är fråga om, vart den ska skickas och om mottagaren är ett företag eller en konsument.

Våra många tilläggstjänster underlättar företagens logistik och möjliggör även krävande transporter.

Närpaket

Närpaket är en tjänst som tagits fram särskilt för webbutiker och andra företag som skickar paket till konsumenter.

Bussfrakt

Bussfrakt är en förmånlig bastjänst för snabba och pålitliga leveranser. Försändelser som skickas med bussfrakt kan kombineras med åtskilliga tilläggstjänster, till exempel avhämtnings- eller distributionstjänsten.

Expressfrakt

Med expressfrakt transporteras försändelsen enligt tidtabell så att den i bästa fall är framme hos mottagaren på ett par timmar. Kan användas för försändelser av alla storlekar.

Hemleverans

Ett hemleveranspaket transporteras ända fram till mottagarens dörr vid en överenskommen tidpunkt. Det är en utmärkt tjänst till exempel när det är fråga om ett tungt paket eller mottagaren inte annars har möjlighet att hämta paketet.

Distributionsfrakt

Med detta alternativ levereras försändelsen ända fram till mottagaren, då mottagaren är ett företag.

 

 

fi| sv| en