Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Verkkokaupasta tilatut lähetykset

Verkkokaupasta tilattaviin lähetyksiin voi valita kuljetustavaksi Matkahuollon, jos verkkokauppias on sopinut kuljetussopimuksen Matkahuollon kanssa.

Monissa verkkokaupoissa on mahdollista valita lähimmän Matkahuollon pakettipisteen sijasta myös jokin toinen itselle paremmin soveltuva Matkahuollon pakettipiste noutopaikaksi. Muussa tapauksessa lähetys kuljetetaan postinumeron perusteella kyseisen postinumeroalueen oletusnoutopisteeseen. Oletusnoutopiste on pääsääntöisesti lähetykseen merkittyä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-kioski, pakettiautomaatti tai muu Matkahuollon pakettipiste.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä heti kun lähetys on noudettavissa. Lähetystä noudettaessa mukaan tarvitaan henkilötodistus: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. Toisen henkilön lähetystä noudettaessa mukaan tarvitaan henkilötodistuksen lisäksi valtakirja.

Jos paketin noutopaikka on pakettiautomaatti, tarvitaan lähetystä noutaessa saapumisilmoituksessa ollut koodi. Lähetystä noudettaessa valitaan automaatin näytöltä ensin Nouda -toiminto. Sen jälkeen näytölle syötetään saapumisilmoituksessa ollut 8-numeroinen koodi. Tämän jälkeen avautuu automaattisesti sen lokeron ovi, jossa lähetys on. Ota paketti lokerosta ja sulje ovi.

Hae toimipisteitä
 

matkahuolto-materiaalit.png
fi| sv| en