Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Varovasti kuljetettava

Jos paketin sisältö on helposti särkyvä, kannattaa paketti lähettää varovasti kuljetettavana.

Varovasti kuljetettava lähetys on pakattava riittävästi ja sisällön edellyttämällä tavalla ja pakkaukseen tulee kiinnittää Matkahuollon Varovasti -tarrat. Tutustu pakkausohjeeseen.

Varovasti kuljetettava -palvelun voi liittää Bussipakettiin, Pikapakettiin ja Kotijakeluun. Varovasti kuljetettavan voi liittää myös Lähipakettiin, kun kuljetus ostetaan verkosta.

tutustu hinnastoon.
 

 

 

matkahuolto-vaaralliset.png
fi| sv| en