Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Matkahuollon tietosuojaselosteet

Matkahuolto tarvitsee erilaisia tietosuoja-asetuksessa henkilötiedoiksi luokiteltavia tietoja tuottaakseen matka- ja pakettipalveluita asiakkailleen ja palvellakseen asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tietojen kerääminen ja käsittely perustuu käsittelytilanteesta riippuen lakisääteisten velvollisuuksien noudattamiseen, sopimukseen, suostumukseen ja/tai oikeutettuun etuun. 

Matkahuolto noudattaa tietojen käsittelyssä tietosuojaperiaatteita: käsittelyn lainmukaisuutta, kohtuullisuutta ja läpinäkyvyyttä, käyttötarkoitussidonnaisuutta, tietojen minimointia, tietojen täsmällisyyttä, tietojen säilytyksen rajoittamista, tietojen eheyttä ja luottamuksellisuutta ja rekisterinpitäjän osoitusvelvollisuutta. Matkahuolto vastaa myös siitä, että alihankkijat käsittelevät tietoja samaan tapaan kuin Matkahuolto.

Henkilötietojen käsittely eri tilanteissa on kuvattu Matkahuollon tietosuojaselosteisiin, joihin voi tutustua alla olevien linkkien kautta. 

Tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä, esimerkiksi omien tietojen tarkastuspyynnöissä palvelemme kirjallisesti, postilla ja sähköpostilla. Tiedustelut voi toimittaa osoitteella: tietosuoja@matkahuolto.fi ja Oy Matkahuolto Ab, Asiakaspalvelukeskus, PL 111, 00201 Helsinki 

Matkahuollon tietosuojaselosteet

Matkakortti ja kertaliput

Pakettipalvelut ja viranomaisten lupa-asiakirjat

Avustuspalvelut

Kameravalvonta

Asiakastiedot

fi| sv| en