Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

SOL Pesulapalvelut

Kajaanin, Mikkelin, Salon ja Savonlinnan Matkahuollot toimivat SOL Pesulapalveluiden välityspisteinä. Voit jättää pyykkisi näihin Matkahuoltoihin ja Matkahuolto toimittaa ne SOLiin pestäväksi. Puhtaat pyykit voit noutaa niin ikään Matkahuollosta takaisin.

Välityspisteinä toimiviin Matkahuoltoihin voit tuoda kaiken saman pyykin kuin SOLin pesuloihinkin. Tekstiilit ja pesumerkinnät tarkistetaan Matkahuollossa ja saat tekstiileistä kuitin.

Maksu suoritetaan Matkahuoltoon pestyjä tekstiilejä noudettaessa. Pesupalvelun hinta on välityspisteissä täysin sama kuin SOLin omissa pesuloissa. Pyykin kuljettamisesta ei veloiteta erikseen.

Lisätiedot SOLin internetsivuilta.

fi| sv| en