Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Hotellivaraukset

Matkahuollon sivuilla voit nyt tehdä myös kaikki hotellivaraukset helposti samalla kun hankit bussilipun tai tarkistat aikatauluja. Palvelu toteutetaan yhteistyössä johtavan kansainvälisen hotellivarauspalvelu Booking.comin kanssa.

Palvelussa on lähes 700 hotellin valikoima Suomesta sekä kymmeniä tuhansia hotelleja myös ulkomailta. Varaaminen on helppoja ja turvallista, eikä siitä peritä erillisiä maksuja. Tarjolla on aina parhaat hinnat, ja huone maksetaan vasta paikan päällä hotellissa.

Siirry hotellivaraukseen.

fi| sv| en