Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Haemme

Palkanlaskijaa

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan Oy Matkahuolto Ab:n, tytäryhtiömme Trimico Oy:n sekä Linja-autoliitto ry:n ja Bussialan kehittämispalvelut Oy:n palkanlaskennasta.

Matkahuolto on yksityinen, suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyhtiö, joka on saattanut yhteen ihmisiä ja paketteja jo vuodesta 1933. Henkilöstöstämme suurin osa toimii asiakaspalvelutehtävissä huolehtien matka-, paketti- ja kioskipalveluista toimipaikoissamme. Terminaaleissamme työskentelee varastotyöntekijöitä ja autonkuljettajia. Yhtiössämme työskentelee 700 ammattilaista, joista noin 70 henkilöä tukitoiminnoissa.

Matkapalveluissa ylläpidämme ja kehitämme mm. valtakunnallisia aikataulu- ja matkalippupalveluja ja pakettipalveluissa valtakunnallisia ja kansainvälisiä kuljetuspalveluja kuluttajille ja yrityksille. Palvelemme esim. lukuisia verkkokauppoja. Panostamme voimakkaasti asiakaskokemuksen ja digitaalisten palvelujen kuten mobiilipalvelujen kehittämiseen. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palveluverkostomme kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Matkahuollon liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa.

Matkahuollossa noudatetaan yrityskohtaista linja-autoasemien työehtosopimusta sekä kuorma-autoalan ja kaupan alan työehtosopimuksia. Toimihenkilöiden osalta noudatetaan autoliikennealojen toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta (Erto).

Odotamme sinulla olevan vähintään viiden vuoden kokemus palkanlaskennasta sekä työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnasta. Olet vastuunkantajatyyppiä. Olet kiinnostunut myös palkanlaskennan prosessien kehittämisestä sekä ohjeiden tekemisestä. Olet mielelläsi vuorovaikutuksessa esimiesten kanssa ja viet tehtävässäsi yrityksen toimintamalleja jämäkästi käytäntöön. Tietotekniset valmiudet ovat sinulla hyvällä tasolla. Vastaavan palkanlaskijan tehtävässä työskentelet hyvin itsenäisesti.

Arvostamme Aditron Personec W -palkkajärjestelmän sekä logistiikka-alan työehtosopimusten tuntemusta. Toivomme sinun pitävän myös raportoinnista. Tehtävässä menestymistä auttaa kaupallinen koulutus (tradenomi, merkonomi).

Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen tehtävään nykyisen palkkavastaavamme toimesta sekä mukavan työyhteisön tuen. Sinulla on mahdollisuus tarpeidesi mukaan kehittää osaamistasi kouluttautumalla. Toimipisteemme sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Kiinnostuit? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.12.2018 mennessä osoitteeseen hanna.laakso@matkahuolto.fi. Toivomme sinun voivan aloittaa meillä mahdollisimman pian.

Lisätietoja
Hanna Laakso, henkilöstöpäällikkö hanna.laakso@matkahuolto.fi, p. 050-531 7978, 20.12. klo 14.30-15.30 ja 21.12. klo 8.30-9.30.
Leena Laaksonen, vastaava palkanlaskija leena.laaksonen@matkahuolto.fi,  p. 020 710 5008

fi| sv| en