Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

30-VUOTIAS POCAL PALKITSEE SANKAREITA YMPÄRI SUOMEN

Oululaisessa autotallissa vuonna 1988 perustettu Pocal Oy on kasvanut 30-vuotisen taipaleensa aikana Suomen johtavaksi palkintojen valmistajaksi. Erityisesti urheilupalkintoihin keskittyneen yrityksen kaikki toiminta on keskitetty pohjoiseen Suomeen, Ouluun. Siellä sijaitsee Pocalin tuotanto, varasto- ja myymälätilat sekä hallinto. 

Yrityksen perustaja, Tuomo Fält näkee perinteisillä kivijalkamyymälöillä oman paikkansa verkkokaupan rinnalla myös tulevaisuudessa. Myymälässä on helppo järjestää asiakastapaamisia ja esitellä tuotteita, jotka ovat luonnossa usein näyttävämmän näköisiä. Toki Oulun myymälä on tullut tutuksi ennen kaikkea pohjoissuomalaisille asiakkaille ja palvelee parhaiten paikallisia. Pocalin tytäryhtiön Palkintotukun myymälä sijaitsee Helsingissä. Kasvu tulee kuitenkin verkkokaupasta, sillä asiakkaita Pocalilla on jo laajasti ympäri Suomen.

Pokaalit perille varmasti ja nopeasti

Pocal on yrityksen alkuajoista lähtien tehnyt yhteistyötä Matkahuollon kanssa. Postilakon myötä kaikki kotimaan toimitukset päätettiin keskittää Matkahuollolle viitisen vuotta sitten. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tähän ratkaisuun”, Fält toteaa. 

Fält nostaa tärkeäksi tekijäksi Matkahuollon toimitusvarmuuden. Lisäksi kuljetus on nopeaa: Pocalin tuotteet toimitetaan kaikkialle Suomeen kahden vuorokauden kuluessa ja pikapaketti kulkee perille tarvittaessa jopa saman päivän aikana. Toimitusyhteistyö on aktiivista ja Matkahuolto noutaa paketteja Pocalin varastolta päivittäin. ”Jos Suomen toisessa päässä on urheilukisat ja palkinto tarvitaan viikon päätteeksi, niin sen palkinnon on silloin oltava siellä. Matkahuolto on hoitanut kuljetustehtävänsä luotettavasti”, Fält kehuu.  

Henkilökohtaista palvelua

Myös Pocalin asiakkaat ovat antaneet kuljetuksista positiivista palautetta. Tämän päivän kuljetuspalvelu toimii kiitettävästi ja vastaanottajaa miellyttävällä tavalla, kun tavara kulkee vauhdikkaasti ja asiakas saa palvelua, joka sujuvoittaa hänen elämäänsä. Matkahuollon asiakas voi valita itselleen sopivan erittäin laajasta noutopisteverkostosta, joka kattaa vuoden 2019 alkuun mennessä jo lähes 1 600 noutopistettä ympäri Suomen. Lisäksi paketin kulkua voi seurata lähetystunnuksen avulla, mikä on myös koettu oleelliseksi palveluksi. Paketin saapuminenkaan ei jää huomaamatta, kun ilmoitus siitä tulee asiakkaalle sekä tekstiviestillä että sähköpostilla. 

Fält mainitsee, että paketit eivät Matkahuollon toimittamana koskaan vain katoa mihinkään, vaan pienistä ja harvinaisista epäselvyyksistä johtuvat tilanteet selvitetään aina henkilökohtaisesti ja huolella. ”Sellainen on tänä päivänä harvinaista ja hyvästä palvelusta mielellään myös maksaa”, Fält lisää. 

fi| sv| en