Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Palveluverkosto

Matkahuollon Pakettipalvelujen palveluverkostoon kuuluu pian yli 1500 palvelupistettä ympäri Suomen.

Matkahuollon toimipaikat

Matkahuollon toimipaikat tarjoavat kaikki Matkahuollon palvelut. Matkahuolto-asiamiehinä toimivat yritykset tarjoavat joko kaikkia tai osaa Matkahuollon palveluista.

Matkahuollon pakettipisteet

Matkahuollon pakettipisteistä voi lähettää ja noutaa paketteja. Pakettipisteistä voi myös palauttaa verkkokaupasta tilattuja paketteja. Matkahuollon pakettipisteinä toimivat muun muassa useat K-Marketit, R-Kioskit sekä monet muut yritykset.

Matkahuollon pakettiautomaatit 

Matkahuollon verkosto täydentyy pakettiautomaateilla syksyn 2018 aikana. Ensimmäiset automaatit ovat käytössä lokakuussa ja lähikuukausien aikana pakettiautomaatteja tulee käyttöön 300. Pakettiautomaatit sijoittuvat valtakunnallisesti keskeisille asiointipaikoille muun muassa ostoskeskuksiin. Pakettiautomaateista voi lähettää ja noutaa paketteja. Pakettiautomaateista voi myös palauttaa verkkokaupasta tilattuja paketteja.

fi| sv| en