Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Kotimaan palvelut

Matkahuolto kuljettaa kaikenkokoisten yritysten kaikki paketit kaikkialle Suomeen edullisesti, nopeasti ja luotettavasti. Laajasta palveluvalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto riippumatta lähetysten koosta, määränpäästä tai vastaanottajasta: yrityksistä tai kuluttajista.

Laajat lisäpalvelut helpottavat yrityksen logistiikkaa ja mahdollistavat vaativimmatkin kuljetukset.

Bussirahti

Bussirahti on edullinen peruspalvelu, joka kuljetetaan nopeasti ja luotettavasti. Bussirahtina lähetettäviin lähetyksiin voi yhdistää lukuisia lisäpalveluita, esimerkiksi nouto- tai jakelupalvelun.

Pikarahti

Pikarahti on aikataulutettu lähetys, joka on perillä määränpäässä parhaimmillaan jopa parissa tunnissa. Soveltuu kaikenkokoisille lähetyksille.

Jakorahti

Jakorahti jaetaan vastaanottajan osoitteeseen asti.

Kotijakelu

Kotijakelu jaetaan vastaanottavan kuluttaja-asiakkaan kotiosoitteeseen asti.

Lähellä-paketti

Lähellä-paketti on palvelu, joka soveltuu erityisesti verkkokaupoille ja sekä muille yrityksille, jotka lähettävät paketteja kuluttajille.

fi| sv| en