Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Paketit kulkevat perjantaina 18.9. mielenilmauksesta huolimatta

Paketit kulkevat perjantaina 18.9. mielenilmauksesta huolimatta

Perjantaina 18. syyskuuta järjestettävä, työntekijäkeskusjärjestöjen toimeenpanema mielenilmaus vaikuttaa bussi- ja kuorma-autoliikenteeseen koko maassa. Matkahuolto pystyy kuitenkin kuljettamaan paketit pääsääntöisesti luvatussa toimitusajassa.

Pienet viivästykset mahdollisia

Mielenilmauksesta johtuen suuri osa bussilla hoidettavista kotimaan kuljetuksista ei toteudu perjantaina. Matkahuolto pyrkii kuitenkin järjestämään korvaavat kuljetukset, jotta pakettien toimitus ei viivästy merkittävästi. Lisäkuljetuksia järjestetään tarvittaessa myös mielenilmauksen jälkeen koko viikonlopun ajan, jotta pakettien toimitusaika säilyy luvatun mukaisena.

Myös paikalliset nouto- ja jakelukuljetukset pystytään hoitamaan useimmilla paikkakunnilla normaaliin tapaan. Näin ollen torstai-illan tai perjantain aamuyön aikaan saapuneet paketit voidaan pääsääntöisesti jakaa vastaanottajilleen jo perjantain aikana. 

Pikapaketin käyttö rajattua perjantaina

Vaikka paketit pystytään pääosin kuljettamaan ajallaan, vaikuttaa mielenilmaus Pikapakettien aikataulutukseen. Tämän vuoksi perjantaina ei ole mahdollista antaa Pikapaketille normaalia aikataululupausta.

Kaiken kaikkiaan tilanteen arvioidaan normalisoituvan nopeasti viikonlopun aikana. Näin ollen myös Pikapaketit pystytään toimittamaan heti maanantaista alkaen Matkahuollon palvelulupauksen mukaisesti.   

Matkahuolto palvelee myös perjantaina

Matkahuollon toimipaikat ovat pääsääntöisesti avoinna perjantaina. Aukioloajat saattavat kuitenkin poiketa normaaleista tunneista. Tarkat toimipaikkakohtaiset tiedot aukioloajoista voi tarkistaa Matkahuollon verkkosivujen toimipaikkahausta.

Myös Matkahuollon sähköiset palvelut, kuten lähetysten seuranta ja asiakasliittymä ovat käytössä perjantaina.

Matkahuollon tiedotteita voi seurata verkkosivuilla osoitteessa www.matkahuolto.fi sekä Matkahuollon sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Twitterissä. Lisätietoja myös Matkahuollon Pakettipalvelujen palvelunumeroista kuluttajille 0800 132 582 ja yrityksille 020 710 50 24. Palvelunumerot ovat avoinna ma – pe klo 8 – 18.

fi| sv| en