Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Osta kuljetus verkosta Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Anna lapselle mahdollisuus -kampanja tavoittelee 5 000 lahjoittajaa mukaan hyväntekeväisyystempaukseen

Hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry, mobiiliapplikaatio Zadaa ja Matkahuolto kampanjoivat kerätäkseen vaate- ja harrastusvälinelahjoituksia vähävaraisten ja kriisitilanteen kokeneiden perheiden lapsille. Matkahuolto on mukana varmistamassa, että lahjoitukset löytävät saumattomasti uuden kodin.

Kampanjalla halutaan antaa jokaiselle lapselle mahdollisuus harrastaa ja nauttia tasa-arvoisesta arjesta riippumatta siitä, millaisesta taustasta tulee. Mukaan lahjoittamaan lähtevät muun muassa olympiaurheilija Enni Rukajärvi, perhebloggaajat Iina Moukola (MouMou), Hanne Valtari (Lähiömutsi), Emilia Huttunen (Mutsis On) ja Iina Hyttinen (But I’m a human not a sandwich). Kampanjan sanansaattajaksi lähtenyt Rukajärvi haluaa kannustaa ja tukea lapsia liikkumaan, ja haastaa muutkin suomalaiset olympiaurheilijat lahjoittamaan.

Kampanjan aikana 2.10.–15.10 kuka vain voi osallistua keräykseen lahjoittamalla tarpeettomia vaatteita ja harrastusvälineitä niitä tarvitseville, kuvaamalla vaatteet ja välineet Zadaa -sovellukseen. Matkahuolto kuljettaa sovelluksessa tehdyt lahjoitukset turvallisesti Hopelle, jonka vapaaehtoiset huolehtivat lahjoitettavat vaatteet ja välineet perillä uusiin koteihin. ”Erittäin tärkeää ja hienoa, että Matkahuolto on mukana ratkaisemassa logistiikkahaastetta. Ratkaisumme ansiosta luistimet Oulusta voidaan kuljettaa suoraan kuluttajan komerosta apua tarvitsevan lapsen jalkoihin Pohjanmaalle pelkän mobiiliapplikaation sekä hyvin toimivan pakettiverkoston ansiosta. Juuri tähän kuljetusratkaisuun tarvitaan apua”, kertoo Zadaan toimitusjohtaja Iiro Kormi.

Vapaaehtoisvoimin toimiva Hope ry on auttanut lapsiperheitä jo vuodesta 2009 keräämällä ja kierrättämällä lahjoituksia ja tukemalla lasten ja nuorten mahdollisuuksia tasa-arvoiseen elämään. Järjestö pyrkii luotettavuutta, avoimuutta, inhimillisyyttä ja ekologisuutta peräänkuuluttamalla madaltamaan kynnystä auttaa ja pyytää apua. "Matkahuolto on ylpeänä mukana kampanjassa, jolla pyritään turvaamaan lasten hyvinvointi. Vaikka Hopen vapaaehtoisia on ympäri Suomea runsaasti, ei lahjoitettujen tavaroiden kuljettamiseen tarvitseville pitkienkin matkojen päähän ole aina resursseja. Matkahuollon avulla lahjoitukset löytävät uuden kodin pidemmistäkin välimatkoista huolimatta", sanoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Erkki Vehman.

Anna lapselle mahdollisuus -kampanja houkuttelee kaikkia suomalaisia mukaan tavoitteenaan 5 000 lahjoitusta. Lapsiperheiden toivelistat löytyvät sekä kampanjasivuilta että sovelluksesta. Lahjoitusohjeet löytyvät kampanjasivulta osoitteesta www.annalapsellemahdollisuus.fi

Flash puuttuu. Lataa se tästä.
Flash puuttuu. Lataa se tästä.
fi| sv| en