Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

VASTAANOTA PAKETTI

Voit seurata saapuvaa pakettiasi lähtysten seurannan avulla. Siirry lähetysten seurantaan

Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla heti, kun pakettisi on noudettavissa. Noutaessasi lähetystä tarvitset mukaan henkilötodistuksen: ajokortin, passin tai poliisin myöntämän henkilökortin. Jos et pääse itse noutamaan pakettisiasi, voit valtuuttaa toisen henkilön noutamaan sen. Hän tarvitsee noutaessaan valtakirjan ja henkilötodistuksen.

Jos pakettisi on tullut pakettiautomaattiin, tarvitsen pakettia noutaessasi saapumisilmoituksessa olleen koodin. Lähetystä noudettaessa valitaan automaatin näytöltä ensin Nouda -toiminto. Sen jälkeen näytölle syötetään saapumisilmoituksessa ollut 8-numeroinen koodi. Tämän jälkeen avautuu automaattisesti sen lokeron ovi, jossa lähetys on. Ota paketti lokerosta ja sulje ovi.

Verkkokaupasta tilattaviin paketteihin voi valita kuljetustavaksi Matkahuollon, jos verkkokauppias on sopinut kuljetussopimuksen Matkahuollon kanssa. Monissa verkkokaupoissa on mahdollista valita lähimmän Matkahuollon pakettipisteen sijasta myös jokin toinen itselle paremmin soveltuva Matkahuollon pakettipiste noutopaikaksi. Muussa tapauksessa lähetys kuljetetaan postinumeron perusteella kyseisen postinumeroalueen oletusnoutopisteeseen. Oletusnoutopiste on pääsääntöisesti lähetykseen merkittyä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-kioski, pakettiautomaatti tai muu Matkahuollon pakettipiste.

Katso toimipisteiden osoitteet

matkahuolto-materiaalit.png
fi| sv| en