Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Lähetä paketti

Osta Sarjapaketti, hinta alkaen 5,70 €/paketti.

Sarjapaketti on pakettilähetysten sarjakortti, jonka avulla voit lähettää Lähipaketteja erittäin edullisesti. Valitse haluamasi määrä lähetyksiä, 5 tai 10 kpl, ja haluamasi enimmäispaino, 2 tai 10 kg. Viisi Lähipaketin lähetystä sisältävä Sarjapaketti on voimassa 6 kuukautta ja 10 lähetystä sisältävä 12 kuukautta. Sarjapaketin lähetykset voit käyttää joko yksitellen tai vaikka kaikki yhdellä kertaa. Jokaisella lähetyksellä voi olla eri vastaanottaja. Sarjapaketin lähetykset on helppo ja nopea tehdä verkkopalvelussa. 

Hinta
--

Lähetä Sarjapaketilla

Lähetä Lähipaketti Sarjapaketilla tai tarkista Sarjapaketillasi olevien käytettyjen ja jäljellä olevien Lähipakettien määrä ja tiedot. Unohditko Sarjapakettisi numeron?

Syötä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle sähköpostilla kaikki siihen liittyvät Sarjapakettien numerot.

Osta ja lähetä Lähipaketti, hinta alkaen 5,90 €/kpl

Osta kuljetus yksittäiselle paketillesi. Jos lähetät paljon, kannattaa sinun tutustua edulliseen Sarjapakettiin, joka on valintasi mukaan 5 tai 10 Lähipaketin lähetystä sisältävä sarjakortti. 
 fi| sv| en