Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Lisäturvavakuutus

Arvokkaalle lähetykselle suosittelemme lisäturvaa. Tutustu tuoteselosteeseen

Vakuutus on voimassa Suomessa siitä hetkestä, kun pakettu on vastaanotettu kuljetettavaksi siihen hetkeen kun se luovutetaan vastaanottajalle. Vakuutus kattaa myös lähetyksen välittömän palautuksen silloin, kun lähetystä ei jostain syystä voida toimittaa vastaanottajalle.

Lisäturvavakuutuksen korvausperuste on lähetettävän tuoteen kauppalaskun arvo ja kuljetusmaksu tai tuotteen käypä arvo ja kuljetusmaksu. Enimmäiskorvaus on 1 700 euroa/lähetys. Lisäturvavakuutuksessa ei ole omavastuuta. Vakuutetun lähetyksen korvaaminen edellyttää, että aiheutuneen vahingon määrä voidaan todentaa. Ilmoitus ulkoisesti havaittavasta vahingosta on tehtävä kirjallisesti ennen lähetyksen vastaanotetuksi kuittaamista. Piilovahingoista on ilmoitettava kirjallisesti 7 päivän kuluessa lähetyksen luovuttamisesta. Lähettäjän on haettava vahingonkorvausta Matkahuollolta kirjallisesti kuukauden kuluessa vahingosta.

Raha, arvopaperit, jalometallit, jalometallikorut, helmet, jalokivet, taideteokset ja elävät eläimet eivät kuulu lisäturvan piiriin. Lisäturvavakuutus ei kata kuljetuksen myöhästymisestä johtuvaa vahinkoa eikä muita menetyksiä.

Lisäturvavakuutettu lähetys on pakattava riittävästi ja sisällön edellyttämällä tavalla. Tutustu pakkausohjeeseen.

Lisäturvavakuutetulle lähetykselle aiheutuneet vahingot korvataan LähiTapiolan Tavarankuljetusvakuutuksesta, yleiset vakuutusehdot T03, täysturva. Tarkemmat rajoitukset on lueteltu LähiTapiolan Tavarankuljetusvakuutus, yleiset vakuutusehdot T03 kohdassa 3 Rajoitukset.
 

Lisäturvavakuutuksen voi liittää Lähi-pakettiin, Bussipakettiin, Pikapakettiin ja Kotijakeluun. Vakuuttaa voidaan kuitenkin vain sellaiset lähetykset, joihin sisältyy yksi paketti.

Laske hinta pakettilaskurilla tai tutustu hinnastoon.
 

 


 

matkahuolto-lisäturva.png
fi| sv| en