Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Pikapaketti

Kuljetusaika Paketti kuljetetaan ensimmäisellä mahdollisella yhteydellä, lähtö- ja määränpaikasta riippuen parhaimmillaan muutamassa tunnissa. Paketti aikataulutetaan lähetyshetkellä ja lähettäjä saa tarkan ajan, jolloin paketti on perillä määränpäässä.
Lähetys- ja noutopaikka Matkahuolto ja Matkahuolto-asiamies. Vastaanottaja voi noutaa paketin myös suoraan bussista, jos lähetyshetkellä on näin sovittu. Hae toimipisteitä. Hae toimipisteitä.
Enimmäispaino 55 kg
Enimmäismitat 60 x 60 x 120 cm. Iso-lisäpalvelulla enimmäismitat ovat 40 x 40 x 300 cm tai 70 x 80 x 150 cm
Maksaja Lähettäjä
Lisäpalvelut

  Pakettiin voi liittää lisäturvavakuutuksen, varovasti kuljetettavan ja vaarallisen aineen kuljetuksen. Lisäpalvelut

Seuranta

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Siirry lähetysten seurantaan. Siirry lähetysten seurantaan.

Saapumisilmoitus Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun paketti on noudettavissa.
Paketin noutaminen

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä tai suoraan bussista, jos näin on sovittu lähetyshetkellä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja. Tulosta valtakirja

Hinta Tutustu hinnastoon
Hinnoitteluperuste

Paketti hinnoitellaan painon ja valittujen lisäpalvelujen mukaan. Polkupyörän lähetys hinnoitellaan 55 kg:n mukaan. Autonrenkaat voi lähettää erillisellä Rengassetti-palvelulla.

Säilytys

Pakettia säilytetään maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat seitsemän arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu.Pakettia säilytetään yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Rajoitukset

Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai muuta kuljetusehtojen vastaista sisältöä. Palveluun ei voi liittää Bussiennakkoa.

matkahuolto-pikapaketti
fi| sv| en