Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Matkustajapalvelut

Matkahuollon toimipaikoissa on tarjolla monipuolisia palveluja matkustajille.

Lipunmyynti ja aikataulupalvelut

Lipunmyynti palvelee Matkahuollon aukioloaikoina. Aukioloajat vaihtelevat paikkakunnittain. Lipunmyynnistä saa myös aikataulutiedot.

Kahvila- ja kioskipalvelut

Lipunmyynnin yhteydessä matkustajia palvelee kahvila tai kioski. Myynnissä on mm. kahvia, teetä ja virvoitusjuomia, suolaisia ja makeita kahvileipiä sekä makeisia, lehtiä, tuliaistuotteita ja muita kioskituotteita. Suuremmilla toimipaikoilla on lisäksi tarjolla lämpimiä ruoka-annoksia. Tuotevalikoima vaihtelee paikkakunnittain.

Odotustilat

Odotustilat ovat matkustajien käytössä vähintään Matkahuollon aukioloaikoina, monilla paikkakunnilla myös Matkahuollon aukioloaikoja aikaisemmin ja myöhempään.

Matkatavarasäilytys

Matkatavarasäilytykseen on käytössä joko lokerot tai säilytys on lipunmyynnin yhteydessä. Matkatavarasäilytyksen hinta vaihtelee paikkakunnittain.

WC

Matkustajien käytössä maksullinen wc.

Matkahuolto-asiamiehillä palvelut vaihtelevat paikkakunnittain.

Hae toimipisteitä toimipistehausta

fi| sv| en