Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Riihimäkilippu

Riihimäkilipun myynti päättyy 17.5.2018 ja sen käyttö päättyy 31.5.2018.

Riihimäkilipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana Riihimäki–pääkaupunkiseutu-välillä sillä matkaosuudella, jolle lippu on hankittu.

  • 44 matkan sarjalippu on voimassa 60 päivää.
  • Työmatkalippua myydään Riihimäellä kirjoilla oleville henkilöille.
  • Käyttäjältä voidaan periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.
  • Huom! 1.6.2017 alkaen ei Riihimäkilippu enää kelpaa Paunun liikennöimissä vuoroissa.

Työmatkalippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Työmatkalipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu työmatkalippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan työmatkalippua.

Riihimäkilipun myyntitosite

Työmatkalipun hinta

Matkaosuus Hinnat 1.7.2012 alkaen (€)
Riihimäki–Helsinki 206,10
fi| sv| en