Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Prepaid22-vuosilippu

Prepaid22-vuosilippu on opiskelijoille tarkoitettu 22 matkan lipputuote.

Kenelle lippu sopii Lipputuote myydään opiskelijalle, joka on oikeutettu Matkahuollon opiskelija-alennukseen.
Hinta Hinnat
Matkojen määrä 22 matkaa.
Mistä lipun voi ostaa Prepaid22-vuosilippu ostetaan Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä.
Missä lipun voi lisäladata Prepaid22-vuosilipun voi lisäladata Matkahuolloissa ja matkakortteja myyvillä asiamiehillä, R-kioskeissa ja busseissa.
Matkalippu on voimassa Prepaid22-vuosilippu on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.
Takaisinlunastus

Prepaid22-vuosilippu lunastetaan takaisin siten, että jokaisen matkan arvoksi lasketaan alentamaton kertahinta. Käytettyjen matkojen yhteenlaskettu summa vähennetään maksetusta lipun kokonaishinnasta. Mahdollinen erotus maksetaan takaisin asiakkaalle. Lipun takaisinlunastus on suoritettava yhden kuukauden sisällä lipputuotteen voimassaoloajan päättymisestä.

Vuosilipun käyttämättömistä matkoista ei saa hyvitystä tämän jälkeen. Jos kuitenkin lipputuotteen voimassaoloaikana ostetaan matkakorttiin lisää matkustusoikeutta, jatkuu vielä mahdollisten käyttämättömien matkojen matkustusoikeus. Vuosilipun voimassaoloaika näkyy myyntitositteesta. Lipputuotteiden voimassaoloajan voi lisäksi tarkistaa myyntipisteissä ja busseissa.

Takaisinlunastuksen yhteydessä peritään palvelumaksu 6,00 €.

Rajoitukset Prepaid22-vuosilippu ei sisällä bussinvaihto-oikeutta.
Matkustusoikeus Prepaid22-vuosilipulla voi kerralla maksaa myös useamman opiskelija-alennukseen oikeutetun matkan
Lisätiedot Prepaid22-vuosilippu ladataan matkahuollon Matkakortille.
fi| sv| en