Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Bussipassi

Bussipassilla voi matkustaa koko Suomessa joko seitsemän tai 14 päivän ajan rajattomasti.

Missä lippu käy

Lippu käy koko Suomessa useimmissa pika- ja vakiovuoroissa. 

(Jos Bussipassi ei kelpaa vuorolla maksuvälineenä, on Matkahuollon aikatauluhakuun vuorotiedon i-kohtaan merkitty erikseen "Matkahuollon lipputuotteet eivät kelpaa tällä vuorolla.") 

Hinta Seitsemän päivää voimassa oleva passi maksaa 149 € ja 14 päivää voimassaolevan passin hinta on 249 €. Hinnat sisältävät korttimaksun (6,50 €).
Mistä lipun voi ostaa Bussipassi ostetaan Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Bussipassin voit tilata myös Matkakorttikaupasta ja ladata Bussiliput-sovelluksella.
Missä lipun voi lisäladata Bussipassin voi ladata myös Bussiliput-sovelluksella, R-kioskeissa ja busseissa.
Matkalippu on voimassa 7 tai 14 päivää ostohetkestä alkaen.
Takaisinlunastus Bussipassia ei lunasteta takaisin.
Matkustusoikeus Bussipassi on haltijakohtainen, yhdellä Bussipassilla voi kerrallaan matkustaa yksi henkilö.
fi| sv| en