Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Arvolippu

Arvolippua voi käyttää eripituisilla matkoilla ja sillä voi maksaa samalla kertaa useamman henkilön matkan.

Missä lippu käy Arvolippua voi käyttää useimmissa busseissa lukuun ottamatta pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun paikallisliikennettä.
Matkojen määrä Arvolipulle ladattua rahaa voidaan käyttää eripituisilla matkoilla.
Hinta Arvolipun saldo voi olla enintään 250 euroa. Arvo vähenee maksettujen matkojen mukaan.
Mistä lipun voi ostaa Arvolippu ostetaan Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Etsi lähin myyntipiste.
Missä lipun voi lisäladata Arvolipun voi lisäladata Matkahuolloissa ja matkakortteja myyvillä asiamiehillä, R-kioskeissa ja busseissa.
Takaisinlunastus Arvolippu voidaan lunastaa takaisin. Arvolippua takaisin lunastettaessa peritään voimassa oleva palvelumaksu.
Matkustusoikeus Arvolipulla voi samalla kerralla maksaa yhden tai useamman henkilön matkan.
fi| sv| en