Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

matkahuolto_matkakortti_918x265.png

Matkakorttikauppa - Matkakorttien verkkokauppa

Matkakorttikaupasta voit tilata Matkahuollon matkakortin, jolle on tallennettu kaupassa valitsemasi tuote. Tilauksen yhteydessä maksat vain 6,50 euron korttimaksun, ja hintaan sisältyy myös kortin toimittaminen Matkahuollon Lähipakettina haluamaasi noutopisteeseen.

Voit ladata ja maksaa kortilla olevan tuotteen sitten, kun alat käyttää korttia. Lataaminen onnistuu aivan normaalin lataamisen tavoin kaikissa Matkahuolloissa, R-kioskeilla tai busseissa. Kaikkein kätevin tapa ladata kortti on Bussiliput-mobiilisovelluksen uusi Matkakortin lataus –ominaisuus. Katso videolta, kuinka kätevästi se käy!

Siirry Matkakorttikauppaan tästä

 

fi| sv| en