Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

  

Hinnat

Kertalippujen hinnat

Matkahuolto noudattaa lipunmyynnissä bussiyrittäjien ilmoittamia hinnastoja ja alennusehtoja.

Kertalippujen hinnat löytyvät Matkahuollon verkkokaupasta.

Siirry verkkokauppaan

Matkahuollon lippujen hintoihin sekä toimipaikoilla että verkkokaupassa lisätään palvelumaksu. Palvelumaksu on verkkokaupassa 50 senttiä ja toimipaikoilla yhden euron ostotapahtumaa kohden. Kuljettajalta ostettaessa lipun hinta voi poiketa Matkahuollon verkkokaupan ilmoittamista hinnoista.

Matkakorteille ladattavien lippujen hinnat

Lipputuotekohtaiset hinnat voi tarkistaa kunkin lipun omalta sivulta

Vuosilippu, Vuosilippujen hinnat 1.9.2017 alkaen

Seutulippu

Kaupunkilippu

Työmatkalippu

Bussipassi

CityCity-lippu

Bussiyrityskohtaiset lisämaksut

Bussiyritys voi periä lisämaksun tilaa vievien matkatavaroiden, kuten lastenvaunujen tai polkupyörän kuljettamisesta. Lisämaksu on bussiyrityskohtainen ja se maksetaan kuljettajalle. Maksun voi suorittaa käteisellä, joissain busseissa myös debit ja kredit -maksukorteilla. Maksun suuruuden voi tarkistaa etukäteen vuoroa liikennöivältä bussiyritykseltä.

 

 

Aikataulut ja hinnat 0200 4000 Pakettipalvelujen palvelunumero 0800 132 582 Pakettipalvelut yrityksille 020 710 5024
fi| sv| en