Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Vakka-Suomen työmatkalippu

Vakka-Suomen työmatkalippu, jolla voi Vakka-Suomen seutulippualueeseen kuuluvien kuntien lisäksi matkustaa seutulippualueelta Turkuun ja matkan varrella sijaitseville paikkakunnille. Työmatkalipun hinta määräytyy kotikunnan mukaan.

  • Vakka-Suomen työmatkalippualueeseen kuuluvat Kustavi, Laitila, Pyhäranta, Taivassalo, Uusikaupunki, Vehmaa.
  • 30 päivän työmatkalippu on voimassa 30 päivää ostopäivästä lukien.
  • Käyttäjältä voidaan periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Työmatkalippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.  

Myyntitosite

Työmatkalipun ostohetkellä allekirjoitetaan Vakka-Suomen seutulipun myyntitosite. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteen myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan työmatkalippua.

Vakka-Suomen seutulipun myyntitosite

Työmatkalipun hinta

Kotikunta Hinta 1.7.2012 alkaen (€)
Kustavi 165,00
Laitila 168,00
Pyhäranta 170,00
Taivassalo 160,00
Uusikaupunki 185,00
Vehmaa 140,00
fi| sv| en