Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Rovaniemen sarjalippu

Rovaniemen sarjalipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana Rovaniemen kaupungin alueella sillä matkaosuudella, jolle lippu on hankittu.

  • 44 matkan sarjalippu on voimassa kaksi (2) kuukautta ostopäivästä.
  • Opiskelijoita koskevat Rovaniemen kaupungin ostoehdot lipputuotteelle.
  • Lipputuotteen voi ostaa Matkahuollon toimipisteiden lisäksi Rovaniemen kaupungin palvelupiste Osviitasta.
  • Lipputuotetta voi lisäladata Matkahuollon toimipisteiden lisäksi R-kioskeilla sekä busseissa (ei kuitenkaan numeroiduissa Rovaniemen paikallisliikenteen busseissa).
  • Käyttäjältä ei voida periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisää, yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta.

Rovaniemen sarjalippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Palveluseteli

Sarjalipun ostohetkellä allekirjoitetaan palveluseteli, jossa on kerrottu lippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää palvelusetelin myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan lippua.

Rovaniemen sarjalipun palveluseteli

Rovaniemen sarjalipun hinta

Aikuiset

KM ENINT. HINTA 18.6.2018 ALKAEN (€)
35 70,00
100 85,00

Lapset (0-16 -vuotiaat)

KM ENINT. HINTA 18.6.2018 ALKAEN (€)
35 35,00
100 43,00

Nuoriso (17-24 -vuotiaat) ja opiskelijat (yli 25-vuotiaat)

KM ENINT. HINTA 18.6.2018 ALKAEN (€)
35 42,00
100 51,00
fi| sv| en